Ο πολύ γνωστός όμιλος ELLIPS, κατασκευαστής λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων για ηλεκτρονικούς καλιμπραδόρους, ανέθεσε πρόσφατα στην γνωστή θυγατρική του εταιρία ELISAM, τον σχεδιασμό και κατασκευή, ειδικών καλιμπραδόρων για κεράσια. Έτσι κι αλλιώς το λογισμικό και τα ηλεκτρονικά συστήματα της ELLIPS για κεράσια χρησιμοποιούνται απο πολλές μεγάλες εταιρείες, εδώ και χρόνια.

Τα τελευταία μοντέλα, ξεπερνούν τα σημερινά δεδομένα σε τεχνολογία και οπτικά συστήματα, και δίνουν ένα πολύ μεγάλο όπλο στους εξαγωγείς κερασιών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το μηχάνημα “Class Cherry Super” είναι ένας ηλεκτρονικός οπτικός καλυμπραδόρος, σχεδιασμένος αποκλειστικά για τη ταξινόμηση  των φρέσκων κερασιών.

Είναι κατασκευασμένος  από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά.

Έχει ένα μικρό μέγεθος, μειώνοντας τον χώρο που καταλαμβάνει και επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της μηχανής που κάνει την εγκατάσταση εύκολη, είναι το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα είναι  ενσωματωμένα στο πλαίσιο.

Θεωρούμε ότι μια διπλή γραμμή με ανεξάρτητη τροφοδοσία θα μπορεί να αξιοποιηθεί καλυτέρα σύμφωνα με καθημερινές ανάγκες σας .

Το σύστημα ελέγχεται από PLC Allen Bradley και η ακρίβεια και η ευελιξία της τεχνολογίας διαβάθμισης, η Ellips TrueSort ™, προσδίδει άριστη αξία στους πελάτες μας.

Τα βασικά κριτήρια ταξινόμησης είναι:

• Διάμετρος

• Χρώμα

• Ελαττώματα, όπως:

– Kαψίματα

– Μαλακά σημεία

– Μαλακό φρούτο γενικά

– Αφυδατωμένο

– Σάπιο

– Kοτσάνια

– Διπλά

– Σημάδια

– Σπασμένα

Το εξαιρετικό επίπεδο ακρίβειας για ταξινόμηση κατά χρώμα και μέγεθος είναι 98%.

Το επίπεδο ακρίβειας για την ταξινόμηση κατά ελαττώματα επιτυγχάνεται με ακρίβεια 94%, ανάλογα με το είδος του ελαττώματος.

(Τα ποσοστά αυτά τα υπογράφουμε)

Κάθε κανάλι διαλογής μπορεί να επεξεργαστεί 36 φρούτα / ρολό ανά δευτερόλεπτο. Λαμβάνοντας υπόψη ένα μέσο βάρος 10 γραμμαρίων ανά φρούτο και απόδοση γεμίσματος των γραμμών  60%, η εκτιμώμενη παραγωγή είναι 777,6 Kg / ώρα ανά κανάλι, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς υπολογισμούς.

Έχοντας υπόψη τις αλλαγές παρτίδων, τις αλλαγές συσκευασίας κ.λπ. (περίπου 20%), η Elifab εγγυάται ρυθμό παραγωγής 670 Kg / ώρα ανά γραμμή .

Ο “Class Cherry Super” είναι επίσης πρωτοπόρος στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Temp\7zOC9AC055A\DSC_7386.JPG

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Temp\7zOC9AFE0DA\DSC_8076.JPG

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Temp\7zOC9ACC559\finale.jpg

cid:image001.png@01D8D4C6.54C48CD0

C:\Users\EfiK\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\3ZF7REAZ\ciliegie (002).jpg

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.