ΑΡΧΙΚΗ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Οικονομικά Στοιχεία
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΝΕΑ
NEWSLETTERS
ΚΑΡΙΕΡΑ
DOWNLOADS ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

 
   
   
Home : ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΧΡΗΣΕΙΣ

Οι βασικές κατηγορίες επαγγελματικων δραστηριοτήτων στις οποίες απευθύνονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της PREPAC είναι οι εξής :


Εμπόριο πλαστικών, χαρτικών και υλικών συσκευασίας. Η κατηγορία αυτή αφορά κυρίως χονδρεμπόρους οι οποίοι εμπορεύονται κυρίων αναλώσιμα είδη συσκευασίας της ομάδας προϊόντων Δ καθώς και επιλεγμένα είδη της ομάδας προϊόντων Α όπως ταινίες συσκευασίας, stretch film κ.λ.π.
Ανασυσκευασία. Στον κλάδο της ανασυσκευασίας παρέχουμε κυρίως μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά συρρίκνωσης.
Γενική Βιοτεχνία και Βιομηχανία. Προσφέρουμε βασικά είδη συσκευασίας όπως stretch film, ταινίες συσκευασίας, συστήματα τοποθέτηαης τσερκιού κ.λ.π.
Βιομηχανία τροφίμων (κρέας - πουλερικά)
Βιομηχανία τροφίμων (ξηροί καρποί)
Βιομηχανία τροφίμων (λάδι ελιές)
Βιομηχανία τροφίμων (όσπρια)
Βιομηχανία τροφίμων (γαλακτοκομικά)
Βιομηχανία τροφίμων (ψάρια)
Βιομηχανία τροφίμων (έτοιμο φαγητό)
Τυποποίηση φρούτων - λαχανικών. Προσφέρουμε μηχανήματα διαλογής και ζύγισης, καθώς και μηχανήματα και υλικά συσκευασίας σε δίχτυ, δισκάκι, κουπάκι κ.α.  Επίσης, διακοσμητικά μεμονωμένων καρπών και κιβωτίου, συστήματα ετικεταρίσματος και παλετοποίησης, και όργανα μέτρησης και καταγραφής.

Συντήρηση φρούτων - λαχανικών.  Προσφέρουμε συστήματα ελέγχου της ατμόσφαιρας σε θαλάμους συντήρησης φρούτων και λαχανικών, χημικά μετασυλλεκτικής προστασίας τους, καθώς και συστήματα για την εφαρμογή τους.  Επίσης σακούλες τροποποιημένης ατμόσφαιρας και τροποποιημένης υγρασίας.
Σουπερμάρκετ. Τα είδη μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αυτά που προορίζονται για εσωτερική χρήση του καταστήματος, όπως είδη προστασίας εργαζομένων μίας χρήσης, μεμβράνες, καθώς και αυτά που τοποθετούνται στα ράφια των καταστημάτων για πώληση στον τελικό καταναλωτή. Στην δεύτερη κατηγορία, προτείνουμε τα είδη παραγωγής της ΜACPAC AEBE, καθώς και μεμβράνες ή αλουμινόχαρτα σε ειδικές συσκευασίες.
Καφετέρια - εστιατόριο - fast food. Παρέχουμε αναλώσιμα είδη της ομάδας προϊόντων Δ, όπως συσκευασίες διανομής ροφημάτων και έτοιμου φαγητού, διάφορα αναλώσιμα και είδη προστασίας εργαζομένων
Ξενοδοχείο. Εξοπλίζουμε κυρίως την κουζίνα του ξενοδοχείου με είδη προστασίας εργαζομένων, όπως καπέλα σεφ, γάντα, φόρμες κλπ, μηχανήματα συσκευασίας σε κενό απαραίτητα για την συντήρηση τροφίμων αλλά και συσκευασίες φαγητού και ροφημάτων.
Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική. Προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σε διαφανή κουτιά συσκευασίας, αλλά και διάφορα αναλώσιμα όπως αλουμινόχαρτα, μεμβράνες, είδη προστασίας εργαζομένων κ.λ.π.
Catering - Μαζική εστίαση. Προσφέρουμε ημιαυτόματα και αυτόματα μηχανήματα κλεισίματος έτοιμου φαγητού σε σκαφάκια, διάφορα αναλώσιμα και είδη προστασίας εργαζομένων.
 

 

 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

Συσκευασία είναι η επιστήμη, η τέχνη και η τεχνολογία του κλεισίματος ή της προστασίας των προϊόντων για την διανομή, αποθήκευση, πώληση και χρήση. Ο όρος Συσκευασία αναφέρεται επίσης στην διαδικασία του σχεδιασμού, της αξιολόγησης, και της παραγωγής των συσκευασιών. 

Η συσκευασία μπορεί να περιγραφεί ως ένα συντονισμένο σύστημα της προετοιμασίας για τη μεταφορά, την αποθήκευση, τον εφοδιασμό, την πώληση και την τελική χρήση. Η συσκευασία περιέχει, προστατεύει, συντηρεί, μεταφέρει, ενημερώσει, και πωλεί.
Η Συσκευασία και οι εττικέτες εξυπηρετούν τους παρκάτω στόχους :

• Φυσική προστασία - Τα αντικείμενα που περικλείονται στη συσκευασία μπορεί να απαιτούν, μεταξύ άλλων, προστασία από σοκ, δονήσεις, συμπίεση, θερμοκρασία.
• Φράγμα προστασίας – Η φραγή του οξυγόνου, του νερού, των ατμών, της σκόνης, είναι συχνά απαραίτητη. Η διαπερατότητα αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για το σχεδιασμό. Ορισμένα πακέτα περιέχουν απορροφητές υγρασίας και οξυγόνου ώστε να επέκταθεί η διάρκειας ζωής του προιόντος . Τροποποιημένη ατμόσφαιρα ή ελεγχόμενη ατμόσφαιρα είναι επίσης ορισμένες συσκευασίες τροφίμων. Η κύρια λειτουργία τους είναι να κρατούν το περιεχόμενο καθαρό, φρέσκο, στείρο και ασφαλές για την προβλεπόμενη διάρκεια ζωής του.
• Συγκράτηση ή ομαδοποίηση - Μικρά αντικείμενα συνήθως ομαδοποιούνται σε ένα πακέτο για λόγους αποτελεσματικότητας.
• Μετάδοση Πληροφορίων – Τα σήματα των πακέτων καταδεικνύουν τον τρόπο χρήσης, μεταφοράς, ανακύκλωσης των προιόντων . Σε πακέτα φαρμακευτικών προϊόντων, τροφίμων, ιατρικών και χημικών προϊόντων απαιτείται να αναγράφονται ορισμένα είδη πληροφοριών από τις κυβερνήσεις.
• Marketing - Η συσκευασία και οι ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους εμπορικής προώθησης για την ενθάρρυνση των πιθανών αγοραστών για την αγορά του προϊόντος.Ο σχεδιασμός των Πακέτων έχει ένα σημαντικό και συνεχώς εξελισσόμενο ρόλο.
• Ασφάλεια - Οι συσκευασίες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μείωση των κινδύνων για την ασφάλεια της αποστολής. Τα πακέτα μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν αντικλεπτικές συσκευές, ετικέτες RFID, ή ηλεκτρονική επιτήρηση άρθρο, ετικέτες, που μπορούν να ανιχνευθούν από συσκευές που υπάρχουν στα σημεία εξόδου και απαιτούν εξειδικευμένα εργαλεία για να το απενεργοποιήσετε.
• Ευκολία - Τα πακέτα μπορούν να έχουν χαρακτηριστικά που αυξάνουν την ευκολία στη διανομή, τη διακίνηση, την πώληση, την εκ νέου σφράγιση, τη χρήση και την επαναχρησιμοποίηση.
Οι συσκευασίες κατηγοριοποιούνται σε: "πρωτογενή", "δευτερεύουσες", κλπ

• Η πρωτογενής συσκευασία είναι το πρώτο υλικό που κλείνει το προϊόν. Είναι το πακέτο που είναι σε άμεση επαφή με το περιεχόμενο.
• Η δευτερογενής συσκευασία είναι εκτός της πρωτογενούς συσκευασίας – και συνήθως χρησιμοποιείται για την ομάδοποίηση πρωτογενών πακέτων.
• Τριτοβάθμια συσκευασία χρησιμοποιείται για αποθήκευση και για μεταφορά. Η πιο κοινή μορφή είναι μια μονάδα φορτίου παλεταρισμένη.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη πρωτογενή συσκευασία είναι :

1. Γυάλινες συσκευασίες
2. Αλουμινένιες συσκευασίες
3. Πλαστικές συσκευασίες
4. Δισκάκια μεταφοράς και συσκευασίας τροφίμων, από διάφορα υλικά PS , PP , CPET , APET ,κλπ, με φίλμ επικάλυψης ή με εκτατή μεμβράνη.
5. Διάφορα φίλμ , τυπωμένα ή μη ,για την συσκευασία τροφίμων
6. Δοχεία για την μεταφορά υγρών .
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την δευτερογενή συσκευασία είναι:

1.Κιβώτια από διάφορα υλικά
2. Φίλμ συρρικνούμενα ή μη για την δημιουργία πακέτων ομαδοποίησης με ανοικτές ή κλειστές πλευρές(shrink film or sleeve films ).
3. Ταινίες αυτοκόλλητες, πλαστικές ή χάρτινες για το κλείσιμο των κιβωτίων
4. Τσέρκι για την ομαδοποίηση και συγκράτηση πολλαπλών συσκευασιών , ή για την εύκολη μεταφορά πακέτων.
5. Εκτατή μεμβράνη (stretch film ) για την συγκράτηση πολλών συσκευασιών σε παλλέτα .
6. Δίχτυ ομαδοποίησης για ελαφριά προιόντα ή φρούτα .
7. Παλέτες διαφόρων υλικών και διαστάσεων .

 

Bookmark and Share
   
Ελληνικά English
 
Bulgarian Romanian
   
   
Username

Password

© 2020 - PREPAC AEBE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Θέση Ρίζωμα, 19018 ΜΑΓΟΥΛΑ, Τηλ.: 210-55.50.226, Fax: 210-55.50.851

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO | Protocol Online Marketing