ΑΡΧΙΚΗ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Καθαρισμός
Συσκευασία Βιομηχανικών Προϊόντων
Συσκευασία Τροφίμων
Sous-Vide
Ασκοί κρασιών
Μηχανήματα θερμοδιαμόρφωσης
Σακουλοκλειστικά
Θερμοκολλητικά μηχανήματα
Συσκευασία κενού
Επικόλληση φιλμ σε έτοιμα σκαφάκια
Κάθετη συσκευασία
Οριζόντια συσκευασία
Συσκευασία Φρούτων και Λαχανικών
Αναλώσιμα για χώρους μαζικής εστίασης (HORECA)
Είδη Προστασίας Εργαζομένων

 
   
   
Home : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ : Συσκευασία Τροφίμων : Επικόλληση φιλμ σε έτοιμα σκαφάκια

Επικόλληση φιλμ σε έτοιμα σκαφάκια

 

tray sealing 

Προσφέρουμε τρεις βασικές λύσεις συσκευασίας συσκευασίας σκαφιδίων με φιλμ τυπωμένο ή ατύπωτο :

 

Χειροκίνητο

Ημιαυτόματο

Αυτόματο

 

 

Τυπωμένο φιλμ Ατύπωτο φιλμ

 

 

Επίσης, προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από σκαφάκια PP, PP/EVOH/PP, PET και CPET

 

 

 

 

Στο ημιαυτόματο και αυτόματο σύστημα συσκευασίας υπάρχει η δυνατότητα συσκευασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

 

Στο τέλος μίας συσκευαστικής μονάδας, υπάρχει η ανάγκη επικόλλησης και εκτύπωσης ετικέτας. Για λύσεις ετικετοποίησης, παρακαλούμε κάντε κλικ ΕΔΩ ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
(Modified Atmosphere Packaging)

  

Συσκευασία με Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα

Γιατί τα τρόφιμα αποσυντίθενται ?

Εξαιτίας της ανάπτυξης των βακτηριδίων
• Σε θερμοκρασία από 25°C έως 52°C, τα βακτηρίδια αναπαράγονται κάθε
11 λεπτά
• Στους 2°C τα βακτηρίδια αναπαράγονται κάθε 8 ώρες.
Τα βακτηρίδια τρέφονται από τα θρεπτικά συστατικά των τροφών
Υπάρχουν δύο ειδών βακτηρίδια
• Αερόβια τα οποία απαιτούν οξυγόνο για να αναπαραχθούν
• Aναερόβια τα οποία χρειάζονται θερμότητα 

 

Πώς μπορεί να ελεγχθεί η δράση των βακτηριδίων ?

• Τα αναερόβια μπορούν να ελεγχθούν όταν συντηρούμε τα συσκευασμένα τρόφιμα σε θερμοκρασίες μεταξύ 2°C και 5°C.
• Tα αερόβια μπορεί να ελεγχθούν αντικαθιστώντας το οξυγόνο του αέρα με ένα μείγμα αερίων μέσα στην συσκευασία (προστατευμένη ατμόσφαιρα ).
Ο παραδοσιακός τρόπος συσκευασίας στα Καταστήματα / Supermarkets είναι το κενό.
Πλεονεκτήματα
Διατήρηση των τροφίμων εξαιτίας της έλλειψης του οξυγόνου
Μειονεκτήματα
Το προιόν συμπιέζεται με αποτέλεσμα να χάνει τα υγρά του και τις σάλτσες

Τι θέλει ο πελάτης?

• Διατήρηση του τροφίμου
• Ωραία εμφάνιση
• Τιμή
• Ποικιλία
 

Η λύση μας

Προϊόντα συσκευασμένα σε δισκάκια με μεμβράνη επικάλυψης σε προστατευμένη ατμόσφαιρα; αυτή η λύση επιτρέπει την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη στους παρακάτω τομείς:

  • Εμπιστοσύνη στο προιόν το οποίο συσκευάζεται μπροστά στον πελάτη
  • Αποφυγή της απώλειας υγρών σαλτσών στο ταμείο ή κατά την μεταφορά.
  • Διατήρηση αρκετή για την εβδομαδιαία προσωπική κατανάλωση consumption
  • Χαμηλότερη τιμή από τα βιομηχανικώς συσκευασμένα προιόντα
  • Ποικιλία στην δημιουργία μερίδων κατάλληλων για κάθε οικογένεια


Τι θέλει ο επαγγελματίας

  • Παράταση του χρόνου ζωής του προιόντος έως 9-10 ημέρες
  • Καλύτερη παρουσίαση του προιόντος από την συσκευασία σε σακούλες κενού με εγγύημένο σφράγισμα , ασφάλεια , υγιεινή
  • Αύξηση των πωλήσεων εξαιτίας του γεγονότος ότι δύνεται η εντύπωση στο πελάτη φρέσκου και ποιοτικού προιόντος το οποίο συσκευάζεται μπροστά τους
  • Δυνατότητα πώλησης Ιδιωτική εττικέτας προιόντων, μπαίνοντας σε απευθείας ανταγωνισμό με μεγλαλες εττικέτες οι οποίες συσκευάζονται σε ΜΑΡ, το οποίο έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά στο κόστος παραγωγής
  • Δυνατότητα δημιουργίας στόκ έτοιμων προιόντων για ημέρες που έχουν μεγάλη ζ’ητηση
  • Σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας του τμήματος φρέσκων φαγητών εξαιτίας της αύξησης των πωλήσεων και της αποδοτικής χρήσης του προσωπικού
  • Μείωση των απορριπτόμενων προιόντων στο μηδέν.

Όλα τα παραπάνω παράλληλα με τα τυπικά πλεονεκτήματα της συσκευασίας
“TAKE AWAY”


Αποτέλεσμα
Η εμπειρία από τα ιταλικά Supermarkets τα οποία υιοθέτησαν την παραπάνω μέθοδο συσκευασίας έδειξε:
1. Αύξηση των πωλήσεων από 27% έως 33%
Σε σχέση με την παραδοσιακήπώληση take away τροφίμων
2. Μείωση σε ποσοστό από 8% έως 10% των πωλήσεων βιομηχανικά συσκευασμένων προιόντων.

 


Αποτελέσματα ανά κλάδο

• Καπνιστά κρέατα:
Οι δοκιμές που έγιναν σε καπνιστά προιόντα κρέατος (σαλάμι, χάμ) τα οποία συσκευάστηκαν σε ένα Supermarket διατηρήθηκαν στο ράφι για 9-10 ημέρες χωρίς καμία αλλαγή στο χρώμα του προιόντος κατά τις πρώτες 5 ημέρες.

Αποτελέσματα
• Έτοιμα φαγητά ή έτοιμα προς μαγείρευμα
Για τέτοια προιόντα (λαζάνια, σαλάτες θαλασσινών
, βρασμένα λαχανικά, ψητό κρεάς) η δοκιμές έδειξαν οτί μπορούν να διατηρηθούν στο ράφι για
5-7 ημέρες, σε σύγκριση με τις 2-3 ημέρες διάρκειας μία άλλης παραδοσιακής συσκευασίας.
Το πλήρες πακέτο συσκευασίας

Μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι όσον αφορά στην ΜΑΡ συσκευασία στα παρακάτω προιόντα :
- μηχανήματα επικάλυψης και ΜΑΡ συσκευασίας
- Δισκάκια και φίλμ φραγμού

 

 

Bookmark and Share


 Υποκατηγορίες:
Αυτόματο
Ημιαυτόματο
Χειροκίνητο
   
Ελληνικά English
 
Bulgarian Romanian
   
   
Username

Password

© 2018 - PREPAC AEBE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Θέση Ρίζωμα, 19018 ΜΑΓΟΥΛΑ, Τηλ.: 210-55.50.226, Fax: 210-55.50.851

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO | Protocol Online Marketing