ΑΡΧΙΚΗ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Καθαρισμός
Συσκευασία Βιομηχανικών Προϊόντων
Συσκευασία Τροφίμων
Sous-Vide
Ασκοί κρασιών
Μηχανήματα θερμοδιαμόρφωσης
Σακουλοκλειστικά
Θερμοκολλητικά μηχανήματα
Συσκευασία κενού
Επικόλληση φιλμ σε έτοιμα σκαφάκια
Κάθετη συσκευασία
Οριζόντια συσκευασία
Συσκευασία Φρούτων και Λαχανικών
Αναλώσιμα για χώρους μαζικής εστίασης (HORECA)
Είδη Προστασίας Εργαζομένων

 
   
   
Home : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ : Συσκευασία Τροφίμων : Θερμοκολλητικά μηχανήματα

Θερμοκολλητικά μηχανήματα

 

Η PREPAC Α.Ε.Β.Ε. σας προσφέρει μία πλήρη γκάμα απλών μηχανών με θερμοκόλληση για την συσκευασία προϊόντων σε έτοιμες σακούλες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι απλές μηχανές για την περίδεση έτοιμων σακουλών και χειροκίνητες μηχανές για συσκευασία τροφίμων με εκτατή μεμβράνη. Όλα τα μηχανήματα είναι πιστοποιημένα με CE.

 

NT.jpg ΝΤ   Χειροκίνητα θερμοκολλητικά με βάση από ανθεκτικό πλαστικό. Απλός σχεδιασμός και πραγματική αξιοπιστία κατά την λειτουργία τους. Προσφέρονται με πλάτος κόλλησης 2mm και σε τρία διαφορετικά μήκη αντιστάσεων (200, 300 και 400mm).

 

 

XP.jpg XP    Χειροκίνητα θερμοκολλητικά με βάση από αλουμίνιο. Απλός σχεδιασμός και πραγματική αξιοπιστία κατά την λειτουργία τους. Προσφέρονται με πλάτος κόλλησης 2 και 5mm και σε τρία διαφορετικά μήκη αντιστάσεων (200, 300 και 400mm) και είναι εφοδιασμένα με μηχανικό σύστημα κοψίματος υπολοίπου σακούλας.

 

NI.jpg ΝΙ   Ποδοκίνητα θερμοκολλητικά με πάχη κόλλησης 2, 5 και 10mm. To μήκος των αντιστάσεων μπορεί να είναι 300, 450, 600 και 800mm. Η κόλληση επιτυγχάνεται με την συνεχή πίεση του πεντάλ με το πόδι. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εκτυπωτικός μηχανισμός για εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής-λήξεως.

 

 

NS.jpg NS   Ημι-αυτόματα ποδοκίνητα θερμοκολλητικά με πάχη κόλλησης 2, 5 και 10mm. To μήκος των αντιστάσεων μπορεί να είναι 300, 450, 600 και 800mm. Η κόλληση επιτυγχάνεται μέσω ηλεκτρομαγνήτη και η εντολή έναρξης της κόλλησης γίνεται με το πάτημα ενός μπουτόν (με το πόδι). Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εκτυπωτικός μηχανισμός για εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής-λήξεως. 

 

NA.jpg ΝΑ   Αυτόματα επιτραπέζια θερμοκολλητικά με πάχη κόλλησης 2, 5 και 10mm. To μήκος των αντιστάσεων μπορεί να είναι 300, 450, 600 και 800mm. Η κόλληση επιτυγχάνεται μέσω ηλεκτρομαγνήτη και η εντολή έναρξης της κόλλησης γίνεται με το πάτημα ενός μπουτόν (με το πόδι) ή αυτόματα μέσω χρονικού προγραμματισμού. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εκτυπωτικός μηχανισμός για εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής-λήξεως.

 

KP.jpg KP   Χειροκίνητα θερμοκολλητικά τύπου δαγκάνας για κόλληση σε σακούλες αλουμινίου. Διατίθονται με μήκος αντιστάσεων 200, 300 και 400mm. 

 

 

 ex 700n.jpg

EX-700   Αυτόματες μηχανές για συνεχή κόλληση έτοιμων σακουλών από γραμμή παραγωγής.

 

 

twist.jpgSE-120   Αυτόματη δετική μηχανή για κλέισιμο σακούλας με πλαστικοποιημένο ''σύρμα'' πάχους 8mm και μήκους 80mm. Με την εισαγωγή του λαιμού της σακούλας στην υποδοχή και μία ελαφριά πίεση γίνεται αυτόματα η περίδεση.

 

 

NW dispenser.jpgNW-520   Χειροκίνητο θερμοκολλητικό dispenser εκτατής μεμβράνης τροφίμων (stretch film). Μέγιστο πλάτος ρολού συσκευασίας 500mm. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας κοψίματος και κόλλησης. Πλήρως ανοξείδωτο κατάλληλο για συσκευασία τροφίμων. (Δείτε αρχείο video)

 

 

 

 Στο τέλος μίας συσκευαστικής μονάδας με θερμοκόλληση, υπάρχει η ανάγκη επικόλλησης και εκτύπωσης ετικέτας. Για λύσεις ετικετοποίησης, παρακαλούμε κάντε κλικ ΕΔΩ ή επικοινωνήστε μαζί μας

 

Bookmark and Share
   
Ελληνικά English
 
Bulgarian Romanian
   
   
Username

Password

© 2020 - PREPAC AEBE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Θέση Ρίζωμα, 19018 ΜΑΓΟΥΛΑ, Τηλ.: 210-55.50.226, Fax: 210-55.50.851

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO | Protocol Online Marketing