ΑΡΧΙΚΗ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Καθαρισμός
Συσκευασία Βιομηχανικών Προϊόντων
Συσκευασία Τροφίμων
Συσκευασία Φρούτων και Λαχανικών
Αναλώσιμα για χώρους μαζικής εστίασης (HORECA)
Είδη Προστασίας Εργαζομένων
Σκουφιά και καπέλα
Καπέλα δίκοχα και σεφ
Ποδιές και παλτά επισκέπτου
Γάντια μίας χρήσης
Μάσκες Καλύματα
Απολυμαντικά πανάκια και θερμόμετρα φαγητού
Γάντια κουζίνας
Τσόκαρα και μπότες τροφίμων
Φαρμακεία α βοηθειών
Ειδικές φόρμες ολόσωμες κατηγορία ΙΙΙ

 
   
   
Home : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ : Είδη Προστασίας Εργαζομένων : Απολυμαντικά πανάκια και θερμόμετρα φαγητού

Απολυμαντικά πανάκια και θερμόμετρα φαγητού

 

Για γρήγορη και σίγουρη απολύμανση σε μικρές επιφάνειες (π.χ. τάβλες, μαχαίρια, θερμόμετρα φαγητού) αλλά και σε μεγάλες επιφάνειες (π.χ. πάγκοι, πατώματα). Επίσης, δίνουν την τέλεια λύση απολύμανσης και καθαρισμού σε χώρους που δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε νερό και σαπούνι π.χ. δεξίωση σε κήπο.

Τα απολυμαντικά πανάκια είναι ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος εφαρμογής της κατάλληλης δόσης απολυμαντικού υγρού. Εξουδετερώνουν όλες τις πηγές τροφικής δηλητηρίασης, βακτήρια, ιούς και μύκητες (όπως salmonella, lesteria, Ecoli, TB, HIV και MRSA).

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια παρασκευής τροφίμων, στους πάγκους εργασίας, χωρίς να υπάρχει επαφή του απολυμαντικού με τα τρόφιμα (όπως π.χ. συμβαίνει με τα spray). Επομένως είναι κατάλληλα για χρήση σε κάθε εργασιακό περιβάλλον διαχείρησης τροφίμων.

Τα πανάκια δεν ξεβάφουν και είναι ασφαλή για το δέρμα ώστε να μην είναι αναγκαία η χρήση γαντιού. Επίσης είναι περιβαλλοντικά φιλικά καθώς και βιοδιασπούμενα.

Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, από πολύ μικρά (πακέτο τσέπης για χρήση με θερμόμετρα φαγητού) έως μεγάλα για μεγάλες επιφάνειες, σε συσκευασία κουβά. Επίσης διαθέτουμε ψηφιακά θερμόμετρα φαγητού.

Επειδή τα πανάκια είναι μίας χρήσης αποφεύγονται πιθανές εωτερικές μολύνσεις.

Για τον καθαρισμό των χεριών υπάρχουν ειδικά πανάκια χεριών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλη τα οποία περιέχουν μαλακτικό ώστε τα χέρια να είναι μόνιμα μαλακά και απολυμασμένα.

Ειδικά πανάκια για χρήση σε βιτρίνες τροφίμων των σούπερ μάρκετ για απολύμανση τζαμιών και επιφανειών χωρίς να μένουν σημάδια ή θαμπάδες.

Όλα τα πανάκια παράγονται με τα πρότυπα EFSIS και ΒΝ ΕΝ ISO9002

ΠΑΝΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

* Το πανάκι κλινικής χρήσης W55110 είναι εμποτισμένα σε διάλυμα 70% ισοπροπυλικής αλκοόλης. Έχει ισχυρή αντισηπτική σύνθεση και είναι σχεδιασμένο για χρήση σε όλα τα κλινικά περιβάλλοντα. Αποτελεσματικό κατά των HIV, SARS, MRSA, TB, E.Coli, Listeria και Salmonella.

Οι εταιρίες PAL και PREPAC έχουν στενή πολυετή συνεργασία και η πλειοψηφία των προϊόντων της PAL είναι ετοιμοπαράδοτη μέσω της PREPAC. Η σειρά των απολυμαντικών μαντηλιών γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής καθώς θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων αλλά και ταχύτητας, ευκολίας, αποθήκευσης και κόστους των διαφόρων απολυμαντικών έχουν πλέον αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα σε διαστάσεις, συσκευασίες και χημικές συστάσεις, καλύπτουμε όλους τους πιθανούς χώρους εργασίας όπως: νοσοκομεία, οδοντιατρεία, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, μονάδες Catering, βιοτεχνίες τροφίμων, κλπ.

 

Bookmark and Share
   
Ελληνικά English
 
Bulgarian Romanian
   
   
Username

Password

© 2020 - PREPAC AEBE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Θέση Ρίζωμα, 19018 ΜΑΓΟΥΛΑ, Τηλ.: 210-55.50.226, Fax: 210-55.50.851

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO | Protocol Online Marketing