ΑΡΧΙΚΗ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | SITEMAP | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Καθαρισμός
Συσκευασία Βιομηχανικών Προϊόντων
Πρέσες απορριμάτων
Πιστόλια και κόλλες
Διαμόρφωση - Κλείσιμο χαρτοκιβωτίων
Ρομποτικά συστήματα
Τσέρκι και μηχανές
Συσκευασία περιοδικών / εντύπων
Ειδικές προσφορές
Συρρίκνωση
Περιτύλιξη παλετών
Θερμοκολλητικά μηχανήματα
Ταινίες συσκευασίας
Ετικετέζες
Συσκευασία Τροφίμων
Συσκευασία Φρούτων και Λαχανικών
Αναλώσιμα για χώρους μαζικής εστίασης (HORECA)
Είδη Προστασίας Εργαζομένων

 
   
   
Home : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ : Συσκευασία Βιομηχανικών Προϊόντων : Θερμοκολλητικά μηχανήματα

Θερμοκολλητικά μηχανήματα

 

Η PREPAC Α.Ε.Β.Ε. σας προσφέρει μία πλήρη γκάμα απλών μηχανών με θερμοκόλληση για την συσκευασία προϊόντων σε έτοιμες σακούλες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι απλές μηχανές για την περίδεση έτοιμων σακουλών και χειροκίνητες μηχανές για συσκευασία τροφίμων με εκτατή μεμβράνη. Όλα τα μηχανήματα είναι πιστοποιημένα με CE.

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματα ΝΤ   Χειροκίνητα θερμοκολλητικά με βάση από ανθεκτικό πλαστικό. Απλός σχεδιασμός και πραγματική αξιοπιστία κατά την λειτουργία τους. Προσφέρονται με πλάτος κόλλησης 2mm και σε τρία διαφορετικά μήκη αντιστάσεων (200, 300 και 400mm).

 

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματα XP    Χειροκίνητα θερμοκολλητικά με βάση από αλουμίνιο. Απλός σχεδιασμός και πραγματική αξιοπιστία κατά την λειτουργία τους. Προσφέρονται με πλάτος κόλλησης 2 και 5mm και σε τρία διαφορετικά μήκη αντιστάσεων (200, 300 και 400mm) και είναι εφοδιασμένα με μηχανικό σύστημα κοψίματος υπολοίπου σακούλας.

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματα ΝΙ   Ποδοκίνητα θερμοκολλητικά με πάχη κόλλησης 2, 5 και 10mm. To μήκος των αντιστάσεων μπορεί να είναι 300, 450, 600 και 800mm. Η κόλληση επιτυγχάνεται με την συνεχή πίεση του πεντάλ με το πόδι. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εκτυπωτικός μηχανισμός για εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής-λήξεως.

 

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματα NS   Ημι-αυτόματα ποδοκίνητα θερμοκολλητικά με πάχη κόλλησης 2, 5 και 10mm. To μήκος των αντιστάσεων μπορεί να είναι 300, 450, 600 και 800mm. Η κόλληση επιτυγχάνεται μέσω ηλεκτρομαγνήτη και η εντολή έναρξης της κόλλησης γίνεται με το πάτημα ενός μπουτόν (με το πόδι). Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εκτυπωτικός μηχανισμός για εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής-λήξεως. 

 

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματα ΝΑ   Αυτόματα επιτραπέζια θερμοκολλητικά με πάχη κόλλησης 2, 5 και 10mm. To μήκος των αντιστάσεων μπορεί να είναι 300, 450, 600 και 800mm. Η κόλληση επιτυγχάνεται μέσω ηλεκτρομαγνήτη και η εντολή έναρξης της κόλλησης γίνεται με το πάτημα ενός μπουτόν (με το πόδι) ή αυτόματα μέσω χρονικού προγραμματισμού. Προαιρετικά μπορεί να προστεθεί εκτυπωτικός μηχανισμός για εκτύπωση ημερομηνίας παραγωγής-λήξεως.

 

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματα KP   Χειροκίνητα θερμοκολλητικά τύπου δαγκάνας για κόλληση σε σακούλες αλουμινίου. Διατίθονται με μήκος αντιστάσεων 200, 300 και 400mm. 

 

 

 

 Θερμοκολλητικά μηχανήματα

EX-700   Αυτόματες μηχανές για συνεχή κόλληση έτοιμων σακουλών από γραμμή παραγωγής.

 

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματαSE-120   Αυτόματη δετική μηχανή για κλέισιμο σακούλας με πλαστικοποιημένο ''σύρμα'' πάχους 8mm και μήκους 80mm. Με την εισαγωγή του λαιμού της σακούλας στην υποδοχή και μία ελαφριά πίεση γίνεται αυτόματα η περίδεση.

 

 

 

Θερμοκολλητικά μηχανήματαNW-520   Χειροκίνητο θερμοκολλητικό dispenser εκτατής μεμβράνης τροφίμων (stretch film). Μέγιστο πλάτος ρολού συσκευασίας 500mm. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας κοψίματος και κόλλησης. Πλήρως ανοξείδωτο κατάλληλο για συσκευασία τροφίμων. (Δείτε αρχείο video)

 

Στο τέλος μίας συσκευαστικής μονάδας με θερμοκόλληση, υπάρχει η ανάγκη επικόλλησης και εκτύπωσης ετικέτας. Για λύσεις ετικετοποίησης, παρακαλούμε κάντε κλικ ΕΔΩ ή επικοινωνήστε μαζί μας

 

Bookmark and Share
   
Ελληνικά English
 
Bulgarian Romanian
   
   
Username

Password

© 2020 - PREPAC AEBE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Θέση Ρίζωμα, 19018 ΜΑΓΟΥΛΑ, Τηλ.: 210-55.50.226, Fax: 210-55.50.851

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO | Protocol Online Marketing